Реализирани проекти

Официално представяне на изложба “Баланс”

На 12.02.2013 г. във Фестивален и конгресен център Варна се проведе официалното представяне на неправителствена организация за превенция на алкохолна зависимост – „Лига на умерените”.

На събитието беше представена авторска фотографска изложба озаглавена „Баланс“, посветена на алкохолната зависимост. Автор на изложбата е Красимир Стоичков. Изложбата е част от първата кампания на организацията – „Не изхвърляй живота си на боклука”. На събитието беше представен социалният видеоклип на кампанията и се даде старт на активностите за популяризирането и в областни градове в страната.

Официално представяне на “Лига на Умерените”

На 04.12.2012 г. в Университетска Болница „Александровска” – Клиника по психиатрия, гр. София, се проведе официалното представяне на неправителствена организация за превенция на алкохолна зависимост – „Лига на умерените”. На събитието беше коментирано:

Проучване „Тенденциите за прекомерна употреба на алкохол сред представители на социално значими професии”, както и старта на първата кампанията на организацията – „Не изхвърляй живота си на боклука”