Консултативен кабинет в гр. Велико Търново

г-жа Росица Димитрова - Дирекция Социални дейности и здравеопазване към Община Велико Търново

Консултативен кабинет

На 23.10.2014 г. (четвъртък) Сдружение Лига на умерените откри Консултативен кабинет в град Велико Търново, който се намира на адрес ул. Васил Левски №9 ет.2, срещу Музикално драматичен театър „Константин Кисимов“.

Основната цел на кабинета е улесняването на достъпа до здравна помощ на хората с рискова консумация на алкохол и техните близки, чрез осигуряване на безплатни консултации в извънболнична среда със специалисти по психиатрия.

Повод за създаването на превантивно-информационен център на Лига на умерените са многобройните запитвания, постъпили на горещата телефонна линия на сдружението относно приемна или център на организацията, където хората с проблемно пиене или техните близки могат да получат безплатна специализирана психосоциална подкрепа от консултантите на Сдружение „Лига на умерените“.

Кабинетът ще работи всеки вторник, сряда и четвъртък от 14:00 да 19:00 часа с предварително записване на часове на тел. 0888 000 848 (линията ще бъде отворена всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа.)